T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İZMİR / GÜZELBAHÇE - Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı Özel Eğitim Uygulama Okulu II. Kademe

KAHRAMANDERE MAH. 524 SK. NO 9 GÜZELBAHÇE / İZMİR
Vizyon
Çocuklarımızın performanslarını tespit ederek, her çocuğun ayrı bir değer olduğu ilkesinden yola çıkarak, bilimsel bilgiler ışığında, ana sınıfımızdan, ilkokul, ortaokul ve lise olmak üzere öz bakımını sağlayan, kendi kendine hayatını idame ettirebilecek, bir meslek edinebilecek, sanatla uğraşan, müzik veya resim yapan, özgüvenini kazanmış bireyler yetiştiren bir kurum olmaktır. Aynı zamanda velilerin, çocuklarının bu okulda bulunmasından mutluluk duymalarını sağlamak da öncelikli hedeflerimizdendir.
Misyon
Öğrencilerimizin ve velilerimizin yaşam kalitesini yükseltmek ve sosyal, duygusal gelişimlerini tamamlamalarına yardımcı olarak hayata hazırlamak. Öğrencilerimizin gelişimi için projeler hazırlamak ve bu projelerin uygulanmasını sağlamak.
Öğretim Şekli :
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Okulumuz Güzelbahçe´nin Kahramandere Mahallesi´nde bulunmaktadır. İzmir Konak ilçesine 30 km uzaklıktadır.